таг: 200“

Ермонела Јахо: Уметникот зборува со јазикот на срцето, со јазикот на...

0
„Емисијата 200“ во рамките на вечерашната емисија носи детали надвор од успехот на сопранистката Ермонела Јахо, за...

Мемети: На железничката станица видов многу жени и деца.

0
Фоторепортерката Абрнора Мемети, во емисијата “200“ во Алсат рече дека првата фотографија е направена откако...

Џара: Приоритет на следната косовска влада треба да биде борбата против...

0
Новинарката Јета Џара, поканета во „Емисија 200“ на Алсат, вели дека очекувањата на граѓаните на Косово за...