таг: Јанез

Словенечкиот премиер Јанша е позитивен на коронавирус

0
Премиерот на Словенија, Јанез Јанша, соопшти дека резултатот од брзиот тест покажал инфекција со коронавирус....

Поклокар предупреди на опасноста од нов бран на епидемијата со Ковид-19

0
Словенечкиот министер за здравство Јанез Поклокар предупреди на опасноста од нов, четврти бран на епидемијата со Ковид-19, како резултат на падот на стапката...

Јанша: Исклучително тешко ќе се влегува во Словенија за време на...

0
Словенечкиот премиер Јанез Јанша денеска изјави дека ќе биде исклучително тешко да се влезе во Словенија за време на празниците, како и во...