fbpx

таг: штета

Штетата по земјотресот во Хрватска е поголема од 400 милиони евра

0
Според последните податоци, причинетата штета по земјотресот во Хрватска изнесува над 400 милиони евра, а оштетени се речиси девет илјади објекти. Продолжуваат...