таг: Шета

Виц на денот: Цигари

0
Шета полицаец по улица и гледа едно дете со цигара во уста. Му ја зима цигарата и му вика знаеш ли дека...

Виц на денот: Министер

0
Шета еден министер со сопругата. Поминуваат покрај еден чистач и таа го поздравува.– Кој е овој? – прашува министерот.– Соученик. Порано многу ме...