таг: чај

ЈАПОНСКИ ЛЕК ЗА НАСТИНКА: Измешајте ги овие ТРИ состојки и ќе...

0
Шогаџу, или само чај од ѓумбир, е најпознатиот лек за настинка што се користи на Далечниот Исток. Јапонците од колено на колено...

Важни совети ако сами сушите лековите билки за чај, еве каква...

0
Ако сами берете чај, сушењето е првиот чекор за да истиот подолго ви трае, односно за да може да подготвувате чај. Билката...