таг: Црнобелиот

Дали филмот „Malcom & Marie“ ќе им обезбеди Оскари на Зендаја...

0
Црно-белиот филм снимен за време на ковид-19 е фузија на талентите на Џон Дејвид Вашингтон и Зендаја, а многумина предвидуваат дека токму...