fbpx

таг: „флурона”

Во 2022 година добредојде за нова болест – флурона – и...

0
Првиот случај на „флурона”, односно истовремена зараза со корона вирус и грип, е забележан во Израел. Локалните медиуми известуваат дека пациентката е...