таг: Флавија

Романски пулмолог тврди: Протоколот за Ковид-19 е тоа што ги убива...

0
Флавија Грожан, романски пулмолог, прави чуда: Таа излечи 100% од своите пациенти заболени со ковид- е насловот на прилично долгиот напис што штотуку...