таг: усвојување

Борел: Доставив предлог до Советот на ЕУ за користење на приходите...

0
Денеска го претставив мојот предлог за усвојување одлука на Советот на ЕУ за искористување на неочекуваните приходи од руските блокирани средства за поддршка...

Земјите членки на ЕУ го поддржаа новиот Европски закон за слобода...

0
Земјите членки на ЕУ го поддржаа предлогот за усвојување на нова европска законска регулатива со која треба да се воспостави заедничка рамка за...

ЕК предложи закон за заштита на новинарите и активистите од тужби...

0
Европската комисија предложи усвојување закон со кој ќе се заштитат новинарите и активистите за граѓански...