таг: универзитетска

Пуштена во употреба реновирана операциона сала на Универзитетска клиника за ортопедски...

0
Реновирана операциона сала на Универзитетска клиника за ортопедски болести денеска е пуштена во употреба. Станува збор за целосно реновирање на првата операциона сала...

На Универзитетска клиника за ендокринологија ќе се отвора регионален центар за...

0
Реновиран е оддел на Универзитетска Клиника за ендокринологија. Директорот Арѓент Муча денеска се осврна на работата во последните неколку месеци и информираше дека...

Професорка од САД: Администрацијата на Бајден нема да може да промени...

0
Розмари Армао, универзитетска професорка од САД, во своето вечерашно вклучување во „Емисија 200“ на Алсат оценува дека...