fbpx

таг: суеверија

Мит е дека црните мачки носат несреќа: Еве зошто не треба...

0
Едно од најраспространетите суеверија е дека црните мачки носат несреќа. Ваквото гледање е воспоставено во многу делови од светот, па на црните...