таг: Сателитски

Сателитски снимки за катастрофата во Петриња: Земјата се спуштила за повеќе...

0
Сателитски снимки објавени од инженерот Ален Берта покажуваат во колкав размер е катастрофата која и се случи на Петриња по силниот земјотрес. ...