таг: Реновиран

ВИДЕО+ВИДЕО: Реновиран одделот за предвремено родени бебиња на Детска клиника

0
Реновиран е одделот за предвремено родени бебиња на Универзитетската клиника за детски болести и набавена е целокупната потребна опрема и апарати. Реновирањето...