таг: Регулаторната

Бислимовски: Пониски сметки за струја за пензионери и вработени со пониски...

0
Во предлогот на Регулаторната комисија за енергетика со кој се бара да се зголеми опфатот на ранливите потрошувачи на електрична...

Бислимоски: Не очекуваме зголемување на цената на струјата, се зголемуваат ингеренциите...

0
Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) Марко Бислимоски во интервју за МИА говори за цената на...