таг: реагираме

Воздигнување на убиствата – дали малолетниците на интернет ја разбираат тежината...

0
реклама Како да реагираме на ваквите реакции на малолетниците е прашање на кое сите размислуваме....

По Радев и Захариева со реакција за Бугарите во Македонија

0
Ние реагираме за секој случај и се радуваме на тоа што и колегите од Северна Македонија започнаа...