таг: растенијата

Размислете двапати пред да донесете егзотични растенија дома, eве што не...

0
реклама Одржувајте ги растенијата здрави, заштитете го животот Една од клучните активности што ги презеде Националната организација за...

Нега на собното цвеќе во текот на летото: Следете ги овие...

0
Потребна е внимателна грижа за растенијата во текот на целата година, особено во текот на летото. Несоодветната грижа за одржување на...