таг: Ракот

Ова се трите најљубоморни хороскопски знаци – Дали сте меѓу нив?

0
Астролозиги сметаат Бикот, Скорпијата и Ракот за најљубоморни хороскопски знаци. Advertisements ...

Вакцината против ракот на грлото на матката е речиси стопроцентно ефикасна

0
Ракот на грлото на матката е четврт најчест канцер кај жените, со над 600 илјади нови случаи во светски рамки. Во нашата држава,...

Во Македонија 150 жени годишно заболуваат од рак на грлото на...

0
Ракот на грлото на матката е четврт најчест канцер кај жените, со над 600 илјади нови случаи во светски рамки. Во нашата држава,...

Почна владеењето на ракот: Еве што не сте знаеле за овој...

0
Владеењето на Ракот започна и Сонцето ќе биде во ова соѕвездие до 22 јули. Овој хороскопски знак е длабоко интуитивен и сентиментален знак....

Најмладиот пациент со рак на кожа на Клиниката за дерматологија имал...

0
Ракот на кожа во земјава е со растечка инциденца. Најмладиот пациент со рак на кожа – меланома на Клиниката за дерматологија имал 11...

Преку мобилните гинеколошки амбуланти целта е да се зголеми бројот на...

0
Ракот на грлото на матката може да се превенира доколку навреме се открие. „Еден преглед спасува живот, прегледај се -заштити се!“ е мотото...

Бенки – кога е потребна консултација со дерматолог?

0
Појавата на ракот на кожата се зголемува од година во година. Веројатно за кратко време тоа ќе биде најчестиот карцином кај луѓето,...

Поразителни бројки: По 20 години, ракот на дојка го претекна ракот...

0
Ракот на дојка го претекна ракот на белите дробови, како најчеста форма на карцином во светот, објави минатата недела Светската здравствена организација...