таг: пуштен

Со ковид-калкулаторот може да се пресмета ковид-возраста и ризикот при заболување...

0
Во јавна употреба е пуштен ковид-калкулатор со цел да се даде одговор на прашањата кои работни места се со висок, а кои со...

Новости: Во Србија пробно пуштен во работа гасоводот Балкански тек

0
Гасоводот „Балкански поток“ пробно е пуштен во употреба, објавија белградски Вечерње новости. Во моментов се тестираат автоматиката и контролните системи, се проверуваат...