таг: прецизен

Откриен нов, прецизен метод за дијагностицирање на Алцхајмерова болест преку анализа...

0
Откриен е нов, прецизен метод за откривање на Алцхајмеровата болест преку анализа на крвта, а откритието може да биде револуционерен чекор напред во...

Откриен нов, прецизен метод преку анализа на крвта за дијагностицирање на...

0
Откриен е нов, прецизен метод за откривање на Алцхајмеровата болест преку анализа на крвта, а откритието може да биде револуционерен чекор напред во...