таг: претчувство

Дневен хороскоп за 20 март: Послушајте ги советите на пријателите

0
Овен Имате претчувство дека претпоставениот работи против вас и намерно ви наметнува нешто што е спротивно на вашите работни задачи. За вас...

Дневен хороскоп за 17 декември: Важно е да се опуштите и...

0
ОвенИмате добро претчувство, затоа вложувате огромна енергија и подготвени сте да прифатите одреден ризик во договорот со вашите соработници. Придружните компликации на...