таг: претпријатија

Малите и средни претпријатија ќе имаат на располагање 100 милиони евра...

0
Малите и средни претпријатија ќе имаат на располагање 100 милиони евра поволни кредити обезбедени преку Европската инвестициска...

За пет години, државните фирми оствариле само 2 проценти раст

0
Триесетте најголеми претпријатија со државен капитал од 2015-та до 2019-та година оствариле вкупен раст на приходите од...