таг: прекинот

„Ламборгини дијабло“ продадено за 380.000 евра

0
Со прекинот на производството на „Ламборгини авентадор“, поскапеа моделите со „В-12“ мотори, па така, постар модел на „Дијабло“ е продаден за речиси 380.000...

Градоначалник порача: Снаоѓајте се како можете- само силните ќе преживеат, слабите...

0
По повод прекинот во снабдување струја и вода поради рекордните снежни врнежи и ниски температири во Тексас, градоначалникот на Колорадо сити се обратил...