таг: превезуваат

(ВИДЕО) Огромни шумски пожари во Сибир, пожарот зафати скоро 800.000 хектари...

0
Руски воени хеликоптери превезуваат пожарникари на терен во обид да ги потиснат шумските пожари во Сибир. ...