таг: прашањата

Најбрзиот тест на интелигенција од само три прашања

0
На прв поглед прашањата изгледаат многу лесни, но ќе видите дека не е баш така бидејќи често ни студентите од престижните колеџи не...

Захарова: Русија е подготвена за дијалог со НАТО

0
Русија е подготвена да разговара за прашањата за деескалација и спречување на инциденти со Северноатлантската алијанса, но...