таг: потсетат

Мурал во Скопје: Редовната вакцинација во детството е најбезбедниот начин за...

0
За да ги потсетат родителите колку е важно да ги вакцинираат децата и за да се зголеми опфатот, УНИЦЕФ и Министерството за здравство...