таг: поток“

Новости: Во Србија пробно пуштен во работа гасоводот Балкански тек

0
Гасоводот „Балкански поток“ пробно е пуштен во употреба, објавија белградски Вечерње новости. Во моментов се тестираат автоматиката и контролните системи, се проверуваат...