таг: поставување

Поставување дијагноза кај пациентите со ретки болести може да се претвори...

0
Поставување дијагноза кај пациентите со ретки болести може да се претвори во дијагностичка одисеја која просечно трае осум години. Тежината да се дојде...

Грција размислува за центри за вакцинација во универзитетските кампуси

0
Можноста за поставување центри за вакцинација во универзитетските кампуси за имунизација на студентите со почетокот на академската...