таг: посочува

Лазаров: Знам дека имаат ковид, ама си одат по ресторани, на...

0
Докторот Ненад Лазаров посочува дека пациенти кои прават брзи тестови поради симптоми на коронавирус, не се изолираат од околината, туку одат по ресторани...

СЗО: Омикрон е регистриран во 57 земји

0
Во неделниот епидемиолошки билтен на СЗО се посочува дека од 7 декември 2021 година, омикрон...