таг: помош

За да ја добијат сите помошта од 6.000 денари треба да...

0
Паричната помош од 6.000 денари ја подигнале 90 проценти од корисниците, информираат од банките.Исплатата се вршеше до петокот, 25 декември,...

Македонија нема да има странски селектор, еве што порачува ФФМ

0
Медиумите од соседството со помош на „македонски кујни“ пласираат лажни вести дека ФФМ е во преговори со тренери од странство за селекторската позиција...

Владата дава помош од 6.000 денари и на гастарбајтери

0
За исплатата на државната помош на граѓаните кои не успеаја да ја подигнат до петокот поради блокирани сметки или неажурирани...