таг: помалу

Истражување на Цивика мобилитас: Со вакцинацијата има 14.500 помалу заразени со...

0
Со вакцинацијата има 14.500 помалу заразени со ковид-19 во последнте три и пол месеци, покажува истражувањето кое го спровела Цивика мобилитас, сподели на...