fbpx

таг: отстапи

Кина одби да и ги даде необработените податоци за пандемијата на...

0
Кина одби да и ги отстапи необработените податоци од почетокот на пандемијата на Светската здравствена организација, изјави членот на тимот на СЗО кој...