таг: одмори

10 дена на море се чудо за душата и телото –...

0
Сите летните одмори ги поврзуваме со суровите пејсажи. Главното прашање за кое се шпекулира по аглите на канцеларијата е каде одите? Во која...

Како да се заштитите од инфекции при бањање во базен?

0
Летните одмори почнуваат. Некој ќе ужива во море, друг во езеро. Но, доколку не сте заминале на некоја дестинација, а сакате да добиете...