таг: ОвенМора

Дневен хороскоп за 4 јануари: Љубовта за вас е една прекрасна...

0
ОвенМора да престанете да се трудите да се допаднете секому. Во распоред најдете време само за најблиските луѓе, заедно со нив ќе...