таг: објави видео на

Сопругот ја изневерил со 19-годишна, а таа напиша книга за тоа

0
Писателката Габриела Стоун објави видео на „Тик-ток“ во кое објаснува како дошло до нејзината книга „Јади, моли се, #FML“ (Eat, Pray, #FML), поточно – што...