таг: Обичната

Колку години имаш, толку минути пешачи дневно

0
Обичната прошетка во континуитет прави чуда за телото. Еве кои болести ги спречува: 1. Одењето спречува рана појава на деменција, го намалува...

Еве како да немате непријатен мирис во фрижидерот

0
Обичната креда може многу да ни го олесни животот. Фрижидерот е еден од најважните и најчесто користените апарати за домаќинство. Марија (56)...