таг: обвиткани

Долината на куклите: Единственото место пострашно од Чернобил (ФОТО)

0
Трагедиите обвиткани со мистерии и легенди секогаш изгледаат пострашни од реалните. Таков е случајот и со Островот на куклите, сместен во каналот...