таг: НУК

НУК: Дозволата за свадби и веселби ќе направи хаос

0
Независната угостителска комора (НУК), денеска, по олабавувањето на анти-ковид мерки, реагира дека „дозволата за организација на прослави,...

НУК ќе поднесе Иницијатива до Уставен суд за Одлуката со која...

0
Независната угостителска комора (НУК) денеска ќе поднесе Иницијатива за оценување на уставноста и/или законитоста на измените и дооплнувањата на...