таг: Нобеловиот

Нобеловиот медал на рускиот новинар Муратов продаден на аукција – парите...

0
Нобеловиот медал на рускиот новинар Дмитриј Муратов вчера на аукција беше продаден на аукција за 103,5 милиони долари, а собраниот износ ќе биде...