таг: Ниро

Роберт Де Ниро во криза поради разводот: Актерот работи по 12...

0
Славниот актер Роберт Де Ниро и Грејс Хајтауер во моментот поминуваат низ бракоразводната парница која на актерот наводно му го згорчила животот...