fbpx

таг: Несторовиќ

Д-р Несторовиќ: Oваа болест убива повеќе од корона

0
Д-р Бранимир Несторовиќ вели дека не е короната таа што најмногу убива туку друга подмолна како што е шекерната болест.Тој предупредува дека најопасен...

Несторовиќ: Не ми паѓа на памет да се вакцинирам, вакцините се...

0
Бранимир Несторовиќ, еден од најпознатите српски епидемиолози вели дека не му паѓа на памет да се вакцинира бидејќи вакцините би можеле да бидат...

Д-р Несторовиќ: Еве што треба да пиете неколку недели пред вакцинацијата

0
Професор д-р Бранимир Несторовиќ оцени дека употребата на пробиотици пред вакцинацијата против коронавирусот може значително да го зајакне имунитетот. Имено, познатиот детски...