fbpx

таг: непроменети

Правилата и предусловите за влез во Грција продолжени за уште една...

0
Правилата за патување во Грција остануваат непроменети и продолжени за уште една седмица, согласно новата министерска одлука „Предуслови за влез во земјата за...