таг: непостоечки

ПУТИН И РЕАЛНОСТА: Руска класика

0
ЏАБИР ДЕРАЛА Води војна против непостоечки „нацисти“, западни „империјалисти,“ а неговите служби не умеат да предвидат дека се спрема тежок терористички...