таг: нелогично

Зошто Кејт Мидлтон не може да ја добие титулата „Принцеза“, а...

0
Иако понекогаш делуваат комплицирано и нелогично, кралското семејство строго се придржува до правилата долги години.  За повеќето луѓе британското кралско семејство е...