fbpx

таг: недостиг

Во Швајцарија има недостиг на лекови за крвен притисок, намалување на...

0
Швајцарија се соочува со недостиг од некои лекови поради проблеми во синџирите за набавка, коишто, како што се тврди, се предизвикани од мерките...

Кличко: Греши Путин, кога мисли дека ќе се предадеме

0
Во услови на ниски температури, Украинците се соочуваат со недостиг на струја и греење. Во меѓувреме, жестоки борби се водат на...

Важна вест за луѓето кои се слабокрвни, ова жените најмногу треба...

0
Анемијата е предизвикана поради недостиг на железо во крвта, витамин Б12 и фолна киселина. Болеста се јавува доста често, а најчесто ги напаѓа жените...

Д-р Маја Врчаковска: Полови разлики кај кардиоваскуларните болести

0
Главниот недостиг на свесност за срцеви болести кај жените може да доведе до ненавремено дијагностицирање на срцев удар или ненавремено барање лекарска...