fbpx

таг: најсиромашните

Македонија меѓу најсиромашните во Европа, власта подготвена за различни сценарија

0
Македонија меѓу најсиромашните земји во Европа. Според податоците на Евростат, земјава е трета најсиромашна во Европа. Зад нас се само Албанија и Босна...