fbpx

таг: најраните

Новите откритија покажуваат дека нашите предци почнале да готват пред 780.000...

0
НАУЧНИЦИТЕ ги пронајдоа најраните познати докази за готвење на археолошки локалитет во Израел. Преминот од конзумирање на сирова кон зготвена храна беше драматичен...

Сигурно барем еднаш сте се запрашале: Зошто ја гледаме Месечината во...

0
Една од најраните работи што ги научивте е дека Сонцето е голема жолто-бела сфера на небото во текот на денот, додека Месечината ја...