fbpx

таг: Наставникот

Виц на денот: Час по физика

0
Наставникот по физика прашува:– Кој ке повтори за електрична енергија?Повекето ученици кренале рака, но најмногу Цветко. Наставникот го станал Цветко. Цветко:– Електричната енергија...