таг: нарачки

Германија сега нарачува вакцини за Ковид19 за 2022 година

0
Германија прави нарачки за вакцини за 2022 година во случај да бидат потребни уште дози за имунизација на популацијата против коронавирусот SARS-CoV-2, изјави...