таг: намалила

Вакцинацијата ги намалила трошоците за хоспитализација за 2,8 милиони евра

0
Вакцинацијата ги намалила трошоците за хоспитализација за 170,8 милиони денари или 2,8 милиони евра во текот на последните пет недели од делта бранот,...