таг: надминуваат

Јарецот ќе има повисоки трошоци, исцрпувачки ден за Шкорпијата

0
ОВЕН Сегашните околности ги надминуваат сите очекувања. Потребно ви е многу трпение за да ги надминете присутните тешкотии. Партнерот се обидува...